Dobrodošli u the-home.hr, vašu online trgovinu dekoracija. Ova online trgovina dekoracijama svojim kupcima nudi najbolje dekoracije za dom. Ovdje će te pronaći veliki broj dekorativnih predmeta, kućnih dodataka, ali i  još mnogo toga.

Sa našim dekoracijama u toku ste sa trendovima u dizajnu, a sve možete pratiti i na našem blogu.

Uz blog, objavljivati ćemo sadržaj na online trgovini koji će vam biti od pomoći da ne zaboravite na važne datume i ostvarite pogodnosti prilikom kupovine, na primjer: Black Friday, Božić, Nova godina , Uskrs.. Također, tu su i posebne ponude i savjeti povodom proslave majčinog dana, dana očeva, Valentinova i dr.. the-home.hr online trgovina dekoracija se brine ne samo za vaš dom, već i za  najvažnije osobe u vašem životu.

Da bi se osigurala pouzdana kupovina, the-home.hr online trgovina dekoracija ima mehanizme koji vašu kupnju čine praktičnijom i sigurnijom.

Uvijek ćemo biti na raspolaganju kako bismo vam pomogli u svemu što je potrebno. Naša usluga ima za cilj odgovoriti na vaša pitanja i vašu kupnju učiniti najboljom, od početka do kraja.

Strastveno pronalazimo najnovije trendove suvremenog uređenja kojima će te moderno i kvalitetno opremiti i uljepšati vaš prostor.

the-home.hr se zahvaljuje svima na njihovom odabiru i želji da njihov dom bude ugodniji i ljepši.