1. Koji su troškovi dostave ako naručujem proizvode putem interneta?

Dostava se vrši putem DPD dostavne službe. Cijena dostave je 35 kn. Ako je vaša narudžba veća od 500,00 kn, poslati ćemo vam proizvode sa besplatnom poštarinom.

 

2. Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem - Proizvod se dostavlja na odabranu adresu kupca. Pošiljka se šalje dostavnom službom DPD s otkupnom vrijednošću. Kupac plaća troškove narudžbe pri isporuci (vrijednost proizvoda, poštarina ).

Bankovnim prijenosom - proizvod se prema ponudi plaća internet bankarstvom, općom uplatnicom u banci ili pošti. Po primitku obavijesti od banke da je uplata izvršena obavijestiti ćemo Vas putem e-maila da je narudžba potvrđena. Radi brže dostave možete nam i sami poslati potvrdu o plaćenoj narudžbi. Ako u periodu od 72 sata ne zaprimimo potvrdu o plaćenoj ponudi, Vaša narudžba biti će stornirana i neće se smatrati valjanom.  

Po predračunu za tvrtke - Nakon što izvršite narudžbu, na e-mail adresu koju ste naveli tijekom registracije poslati ćemo vam predračun na kojem se nalaze svi podaci za izvršenje plaćanja. Nakon plaćanja pošaljite nam potvrdu plaćanja na našu e-mail adresu . To će omogućiti bržu obradu vaše narudžbe, jer ćemo vam naručene proizvode poslati prema plaćenom predračunu i o tome ćemo vas obavijestiti na vašu e-mail adresu. SvI predračuni su do izvršenja plaćanja isključivo informativne prirode.

 

3. Je li kupovina putem web stranice the-home.hr sigurna?

Naša web stranica je potpuno sigurna jer je zaštićena SSL certifikatom. Osim toga, vaši su osobni podaci na sigurnom kod nas i nećemo ih slati trećoj strani niti ih koristiti na bilo koji drugi način.

 

4. Kako funkcionira proces nakon narudžbe proizvoda?

Nakon narudžbe provjeravamo zalihe i proizvode šaljemo u roku od 5-7 radnih dana. Obavijest o izvršenoj narudžbi primiti ćete e-poštom. Ako ovo ne dobijete, provjerite promocije neželjene pošte i e-pošte ili nas obavijestite. 

 

5. U kojem trenutku dobijem račun?

Prilikom isporuke proizvoda u paketu uvijek dobijete originalnu fakturu.